ကက္ေၿခေထာက္အေရခြံ...................၂၅ က်ပ္သား
ၾကက္သြန္နီ..................................၂ လုံး( ပါးပါးလွီး)
ခရမ္းခ်ဥ္သီး..................................၂ လုံး(အေစ့ထုတ္၊ ပါးပါးလွီး)
မုန္လာဥနီ.....................................၁ လုံး(အမွ်င္လွီး)
ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္နီ......................၃ ေတာင့္(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ..................................၃ တက္(.........။.....)
နံနံပင္အၿမစ္...................................အနည္းငယ္
သံပုရာရည္....................................၂ ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
သၾကား.........................................၂ ဇြန္း(..........။........)
ငံၿပာရည္........................................၃ ဇြန္း(........။။.........)
တရုတ္နံနံ+ ပူဒီနံ.............................အနည္းငယ္စီ
သၾကား၊ သံပုရာရည္၊ငံၿပာရည္၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ နံနံပင္အၿမစ္ေတြကို တစ္ပြက္ဆူေအာင္အပူေပး.. အေအးခံထားပါ။
ၾကက္ေၿခေထာက္/ ဘဲေၿခေထာက္ေတြကို ေရေႏြးေဖ်ာေဆးၿပီး..ၾကက္သြန္နီ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ တရုတ္နံနံ ၊ ပူဒီနံေတြကိုေရာၿပီး..ခပ္ဖြဖြေလးနယ္ေပးပါ။
မိမိအၾကိဳက္အရသာကို လိုတိုးပိုေလွ်ာ့ ၿပဳၿပင္ပါ။( ႏွစ္သက္ပါကစပါးလင္အၿဖဴေရာင္အပိုင္းေလးမ်ားကို ပါးပါးလွီးထည့္ႏိူင္ပါသည္.)
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
ဇူးပါ။
Monday, December 23, 2013
ဟင္းခ်က္နည္းအစံုအလင္ သူတကာေတြတင္
သူမ်ားေတြဟင္းခ်က္ေကာင္းရင္ကိုယ္မခ်က္တတ္ေပမဲ့ သြားေရေတြက်ျပီး
လိုက္ခ်က္တတ္ပါတယ္။ အခုေတာ့ ကၽြန္ေတာ္ မခ်က္ျဖစ္တာၾကာေပါ့ေနာ္။ဒါေပမဲ့
သူငယ္ခ်င္းတို႕ကိုယ္တိုင္ခ်က္စားျဖစ္ေနတယ္ဆိုရင္
ကၽြန္ေတာ္ကူးယူေဖာ္ျပေနတဲ့ဟင္းခ်က္နည္းေလးေတြက အေထာက္အကူျဖစ္မယ္ထင္ပါတယ္။
အသားကို ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးနဲ႕ခ်က္တာကတရုတ္လူမ်ိဳးေတြခ်က္တာျမင္ဖူးပါတယ္။
အအီမ်ားတဲ့အသားေတာင္ စားလို႕ေကာင္းသြားသလို
ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးလည္းအရသာအတစ္မ်ိဳးနဲ႕စားေကာင္းသြားပါရဲ႕။၀က္ဂုတ္သားကင္ကေတာ့
ထိုင္းစားေသာက္ဆိုင္သြားရင္ ကၽြန္ေတာ္စားေနက်အရာပါ
စားလို႕အေတာ္ေကာင္းပါတယ္။သီးရြက္စံုဟင္းရည္ကေတာ့
တျခားဟင္းအမယ္ေတြမခ်က္လိုဘဲ
ထမင္းျဖဴေလးနဲ႕တြဲဖက္စားတာနဲ႕တင္အဆင္ေျပပါတယ္ေနာ္။
ၾကက္ေျခေထာက္အေရခံြသုပ္တာက်ေတာ့ဘီယာေလးနဲ႕ျမည္းတကယ္ေကာင္းေပါ့။
၀က္ေျခေထာက္စြပ္ျပဳပ္တို႕ ၀က္သားခ်ဥ္တို႕ကေတာ့
စားျပီးရင္းထပ္စားခ်င္ဆိုေတာ့ကာအဆီခ်ေနသူမ်ားအတြက္ ေရွာင္ရမယ့္ဟင္းေတြေပါ့။
ကဲပါ ထမင္းျမိန္ႏိုင္ၾကပါေစေနာ္..။
ၾကက္သားခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးခ်က္
*******************
ၿမန္မာၾကက္ခုတ္သား........................၅၀ က်ပ္သား
ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးစိမ္း...........................၁ လုံး( အခြံခြါ၊
အူတိုင္၊အေစ့ထုတ္)
ခ်င္း...............................................၁ တက္
ၾကက္သြန္နီ......................................၃ လုံး(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ....................................၃ တက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး.....................................၂ လုံး(၄စိတ္ခြဲ)
ဆီ..................................................၂ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ငါးငံၿပာရည္.......................................၃ဇြန္း(............။.....)
သၾကား............................................၁
ဇြန္း
ပာင္းခတ္မွဳန္......................................အနည္းငယ္
ၾကက္သားေတြကိုေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီးစစ္ကာ ဆား၊ ပာင္းခတ္မွဳန္.၊နႏြင္းမွဳန္.၊
အေရာင္တင္မွဳန္.၊ ခ်င္း+ ၾကက္သြန္ၿဖဴေရာေထာင္းတာတို.နဲ.
နယ္ၿပီး..နာရီ၀က္ခန္.ႏွပ္ထားပါ။
ႏွပ္ခ်ိန္ၿပည့္ၿပီဆို ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ
ၾကက္သြန္နီကိုေရႊအိုေရာင္ရသည္အထိဆီသတ္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္နီေတြေရႊအိုေရာင္ရၿပီဆို
ႏွပ္ထားတဲ့ၾကက္သားေတြထည့္ၿပီးဆီၿပန္ကာအႏွစ္က်သည္အထိအဖုံးပိတ္ၿပီး
ခ်က္ေပးပါ။
ၾကက္သားေတြ တစ္၀က္က်က္ေလာက္ႏွဳးအိၿပီဆို
ခပ္ၾကမ္းၾကမ္းလွီးထားတဲ့ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးေတြကိုေပါင္းထည့္ပါ။
ၾကက္သားေတြပာာခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးရဲ.အခ်ဥ္ဓါတ္ကိုၿပည့္၀စြာစုပ္ယူရန္မီးေအးေအးမွာ(၁၅)မိနစ္ခန္.
ဆက္ၿပီးခ်က္ေပးပါ။ ေနာက္ဆုံး(၄)
စိတ္ခြဲထားတဲ့ခရန္းခ်ဥ္သီးေတြေပါင္းထည့္ၿပီးမိမိႏွစ္သက္ရာပာင္းခတ္အေမႊးၾကိဳင္အရြက္တစ္မ်ိဳးမ်ိဳးကိုအလွဆင္ၿပီးသုံး
ေဆာင္ပါ။
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
ၿမန္မာၾကက္ခုတ္သား........................၅၀
က်ပ္သား
ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးစိမ္း...........................၁ လုံး( အခြံခြါ၊
အူတိုင္၊အေစ့ထုတ္)
ခ်င္း...............................................၁ တက္
ၾကက္သြန္နီ......................................၃ လုံး(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ....................................၃ တက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး.....................................၂ လုံး(၄စိတ္ခြဲ)
ဆီ..................................................၂ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ငါးငံၿပာရည္.......................................၃ဇြန္း(............။.....)
သၾကား............................................၁
ဇြန္း
ပာင္းခတ္မွဳန္......................................အနည္းငယ္
ၾကက္သားေတြကိုေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီးစစ္ကာ ဆား၊ ပာင္းခတ္မွဳန္.၊နႏြင္းမွဳန္.၊
အေရာင္တင္မွဳန္.၊ ခ်င္း+ ၾကက္သြန္ၿဖဴေရာေထာင္းတာတို.နဲ.
နယ္ၿပီး..နာရီ၀က္ခန္.ႏွပ္ထားပါ။
ႏွပ္ခ်ိန္ၿပည့္ၿပီဆို ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ
ၾကက္သြန္နီကိုေရႊအိုေရာင္ရသည္အထိဆီသတ္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္နီေတြေရႊအိုေရာင္ရၿပီဆို
ႏွပ္ထားတဲ့ၾကက္သားေတြထည့္ၿပီးဆီၿပန္ကာအႏွစ္က်သည္အထိအဖုံးပိတ္ၿပီး
ခ်က္ေပးပါ။
ၾကက္သားေတြ တစ္၀က္က်က္ေလာက္ႏွဳးအိၿပီဆို
ခပ္ၾကမ္းၾကမ္းလွီးထားတဲ့ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးေတြကိုေပါင္းထည့္ပါ။
ၾကက္သားေတြပာာခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးရဲ.အခ်ဥ္ဓါတ္ကိုၿပည့္၀စြာစုပ္ယူရန္မီးေအးေအးမွာ(၁၅)မိနစ္ခန္.
ဆက္ၿပီးခ်က္ေပးပါ။ ေနာက္ဆုံး(၄)
စိတ္ခြဲထားတဲ့ခရန္းခ်ဥ္သီးေတြေပါင္းထည့္ၿပီးမိမိႏွစ္သက္ရာပာင္းခတ္အေမႊးၾကိဳင္အရြက္တစ္မ်ိဳးမ်ိဳးကိုအလွဆင္ၿပီးသုံး
ေဆာင္ပါ။
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
No comments:
Post a Comment