Monday, March 7, 2016



Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
ကက္ေၿခေထာက္အေရခြံ...................၂၅ က်ပ္သား ၾကက္သြန္နီ..................................၂ လုံး( ပါးပါးလွီး) ခရမ္းခ်ဥ္သီး..................................၂ လုံး(အေစ့ထုတ္၊ ပါးပါးလွီး) မုန္လာဥနီ.....................................၁ လုံး(အမွ်င္လွီး) ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္နီ......................၃ ေတာင့္(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း) ၾကက္သြန္ၿဖဴ..................................၃ တက္(.........။.....) နံနံပင္အၿမစ္...................................အနည္းငယ္ သံပုရာရည္....................................၂ ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း) သၾကား.........................................၂ ဇြန္း(..........။........) ငံၿပာရည္........................................၃ ဇြန္း(........။။.........) တရုတ္နံနံ+ ပူဒီနံ.............................အနည္းငယ္စီ သၾကား၊ သံပုရာရည္၊ငံၿပာရည္၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ နံနံပင္အၿမစ္ေတြကို တစ္ပြက္ဆူေအာင္အပူေပး.. အေအးခံထားပါ။ ၾကက္ေၿခေထာက္/ ဘဲေၿခေထာက္ေတြကို ေရေႏြးေဖ်ာေဆးၿပီး..ၾကက္သြန္နီ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ တရုတ္နံနံ ၊ ပူဒီနံေတြကိုေရာၿပီး..ခပ္ဖြဖြေလးနယ္ေပးပါ။ မိမိအၾကိဳက္အရသာကို လိုတိုးပိုေလွ်ာ့ ၿပဳၿပင္ပါ။( ႏွစ္သက္ပါကစပါးလင္အၿဖဴေရာင္အပိုင္းေလးမ်ားကို ပါးပါးလွီးထည့္ႏိူင္ပါသည္.)

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
ဇူးပါ။ Monday, December 23, 2013 ဟင္းခ်က္နည္းအစံုအလင္ သူတကာေတြတင္ သူမ်ားေတြဟင္းခ်က္ေကာင္းရင္ကိုယ္မခ်က္တတ္ေပမဲ့ သြားေရေတြက်ျပီး လိုက္ခ်က္တတ္ပါတယ္။ အခုေတာ့ ကၽြန္ေတာ္ မခ်က္ျဖစ္တာၾကာေပါ့ေနာ္။ဒါေပမဲ့ သူငယ္ခ်င္းတို႕ကိုယ္တိုင္ခ်က္စားျဖစ္ေနတယ္ဆိုရင္ ကၽြန္ေတာ္ကူးယူေဖာ္ျပေနတဲ့ဟင္းခ်က္နည္းေလးေတြက အေထာက္အကူျဖစ္မယ္ထင္ပါတယ္။ အသားကို ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးနဲ႕ခ်က္တာကတရုတ္လူမ်ိဳးေတြခ်က္တာျမင္ဖူးပါတယ္။ အအီမ်ားတဲ့အသားေတာင္ စားလို႕ေကာင္းသြားသလို ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးလည္းအရသာအတစ္မ်ိဳးနဲ႕စားေကာင္းသြားပါရဲ႕။၀က္ဂုတ္သားကင္ကေတာ့ ထိုင္းစားေသာက္ဆိုင္သြားရင္ ကၽြန္ေတာ္စားေနက်အရာပါ စားလို႕အေတာ္ေကာင္းပါတယ္။သီးရြက္စံုဟင္းရည္ကေတာ့ တျခားဟင္းအမယ္ေတြမခ်က္လိုဘဲ ထမင္းျဖဴေလးနဲ႕တြဲဖက္စားတာနဲ႕တင္အဆင္ေျပပါတယ္ေနာ္။ ၾကက္ေျခေထာက္အေရခံြသုပ္တာက်ေတာ့ဘီယာေလးနဲ႕ျမည္းတကယ္ေကာင္းေပါ့။ ၀က္ေျခေထာက္စြပ္ျပဳပ္တို႕ ၀က္သားခ်ဥ္တို႕ကေတာ့ စားျပီးရင္းထပ္စားခ်င္ဆိုေတာ့ကာအဆီခ်ေနသူမ်ားအတြက္ ေရွာင္ရမယ့္ဟင္းေတြေပါ့။ ကဲပါ ထမင္းျမိန္ႏိုင္ၾကပါေစေနာ္..။ ၾကက္သားခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးခ်က္ ******************* ၿမန္မာၾကက္ခုတ္သား........................၅၀ က်ပ္သား ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးစိမ္း...........................၁ လုံး( အခြံခြါ၊ အူတိုင္၊အေစ့ထုတ္) ခ်င္း...............................................၁ တက္ ၾကက္သြန္နီ......................................၃ လုံး(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း) ၾကက္သြန္ၿဖဴ....................................၃ တက္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး.....................................၂ လုံး(၄စိတ္ခြဲ) ဆီ..................................................၂ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း) ငါးငံၿပာရည္.......................................၃ဇြန္း(............။.....) သၾကား............................................၁ ဇြန္း ပာင္းခတ္မွဳန္......................................အနည္းငယ္ ၾကက္သားေတြကိုေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီးစစ္ကာ ဆား၊ ပာင္းခတ္မွဳန္.၊နႏြင္းမွဳန္.၊ အေရာင္တင္မွဳန္.၊ ခ်င္း+ ၾကက္သြန္ၿဖဴေရာေထာင္းတာတို.နဲ. နယ္ၿပီး..နာရီ၀က္ခန္.ႏွပ္ထားပါ။ ႏွပ္ခ်ိန္ၿပည့္ၿပီဆို ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ ၾကက္သြန္နီကိုေရႊအိုေရာင္ရသည္အထိဆီသတ္ေပးပါ။ ၾကက္သြန္နီေတြေရႊအိုေရာင္ရၿပီဆို ႏွပ္ထားတဲ့ၾကက္သားေတြထည့္ၿပီးဆီၿပန္ကာအႏွစ္က်သည္အထိအဖုံးပိတ္ၿပီး ခ်က္ေပးပါ။ ၾကက္သားေတြ တစ္၀က္က်က္ေလာက္ႏွဳးအိၿပီဆို ခပ္ၾကမ္းၾကမ္းလွီးထားတဲ့ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးေတြကိုေပါင္းထည့္ပါ။ ၾကက္သားေတြပာာခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးရဲ.အခ်ဥ္ဓါတ္ကိုၿပည့္၀စြာစုပ္ယူရန္မီးေအးေအးမွာ(၁၅)မိနစ္ခန္. ဆက္ၿပီးခ်က္ေပးပါ။ ေနာက္ဆုံး(၄) စိတ္ခြဲထားတဲ့ခရန္းခ်ဥ္သီးေတြေပါင္းထည့္ၿပီးမိမိႏွစ္သက္ရာပာင္းခတ္အေမႊးၾကိဳင္အရြက္တစ္မ်ိဳးမ်ိဳးကိုအလွဆင္ၿပီးသုံး ေဆာင္ပါ။

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
ၿမန္မာၾကက္ခုတ္သား........................၅၀ က်ပ္သား ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးစိမ္း...........................၁ လုံး( အခြံခြါ၊ အူတိုင္၊အေစ့ထုတ္) ခ်င္း...............................................၁ တက္ ၾကက္သြန္နီ......................................၃ လုံး(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း) ၾကက္သြန္ၿဖဴ....................................၃ တက္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး.....................................၂ လုံး(၄စိတ္ခြဲ) ဆီ..................................................၂ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း) ငါးငံၿပာရည္.......................................၃ဇြန္း(............။.....) သၾကား............................................၁ ဇြန္း ပာင္းခတ္မွဳန္......................................အနည္းငယ္ ၾကက္သားေတြကိုေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီးစစ္ကာ ဆား၊ ပာင္းခတ္မွဳန္.၊နႏြင္းမွဳန္.၊ အေရာင္တင္မွဳန္.၊ ခ်င္း+ ၾကက္သြန္ၿဖဴေရာေထာင္းတာတို.နဲ. နယ္ၿပီး..နာရီ၀က္ခန္.ႏွပ္ထားပါ။ ႏွပ္ခ်ိန္ၿပည့္ၿပီဆို ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ ၾကက္သြန္နီကိုေရႊအိုေရာင္ရသည္အထိဆီသတ္ေပးပါ။ ၾကက္သြန္နီေတြေရႊအိုေရာင္ရၿပီဆို ႏွပ္ထားတဲ့ၾကက္သားေတြထည့္ၿပီးဆီၿပန္ကာအႏွစ္က်သည္အထိအဖုံးပိတ္ၿပီး ခ်က္ေပးပါ။ ၾကက္သားေတြ တစ္၀က္က်က္ေလာက္ႏွဳးအိၿပီဆို ခပ္ၾကမ္းၾကမ္းလွီးထားတဲ့ခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးေတြကိုေပါင္းထည့္ပါ။ ၾကက္သားေတြပာာခ်ဥ္ေစာ္ခါးသီးရဲ.အခ်ဥ္ဓါတ္ကိုၿပည့္၀စြာစုပ္ယူရန္မီးေအးေအးမွာ(၁၅)မိနစ္ခန္. ဆက္ၿပီးခ်က္ေပးပါ။ ေနာက္ဆုံး(၄) စိတ္ခြဲထားတဲ့ခရန္းခ်ဥ္သီးေတြေပါင္းထည့္ၿပီးမိမိႏွစ္သက္ရာပာင္းခတ္အေမႊးၾကိဳင္အရြက္တစ္မ်ိဳးမ်ိဳးကိုအလွဆင္ၿပီးသုံး ေဆာင္ပါ။

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

No comments:

Post a Comment