ခ်င္းႏုုႏုေလးေတြ ေပၚတဲ႔
ေလလုံေအာင္ သူအခ်ည္ရည္ထဲမွာဘဲ သိမ္းထားႏုိင္ရင္ 1 ႏွစ္ေလာက္ခံပါတယ္
ခ်င္းကုိ ပါးပါး အမွ်င္ေလးေတြ ရေအာင္ျခစ္ပီး ဆားနဲ႔နယ္၊ အရည္ေတြ ညစ္ထုတ္ျပစ္၊ သၾကား၊ ရွာလကာရွည္တုိ႔နဲ႔ ဖြဖြနယ္ေပးပီး သန္႔ရွင္းတဲ႔ ဖန္ဗူးထဲမွ ဖိသိပ္ပီးထည္႔၊ ခ်င္းကအရည္ေအာက္မွာ ျမွဳတ္ေနရပါတယ္ 2ရက္ေလာက္ဆုိ ပန္းေရာင္သန္းလာပီး အရသာ၀င္ကာ သုပ္စားစား ဆူရွီနဲ႔ တြဲစားစား စားႏုိင္ပါတယ္။
No comments:
Post a Comment